
Sastojci:
- 250 g mljevenog keksa
- 50 g šećera u prahu
- 40 g kakaa
- malo mlijeka
- 100 g maslaca
- 100 g Lino lade kokos
- 100 g Kokosova brašna Dolcela
- kokos za posipanje
Kakao i šećer u prahu dobro izmiješajte, dodajte kekse i malo mlijeka tako da zamijesite čvršće tijesto. Maslac sobne temperature i Lino ladu kokos dobro izmiješajte te umiješajte kokos. Dobivena krema mora biti maziva, ali ne previše mekana. Tijesto podijelite u dva dijela. Svaki dio u obliku valjka (30 cm) stavite na papir za pečenje i tanko razvaljajte. Premažite pripremljenim nadjevom u tankom sloju i zarolajte u roladu. Pospite kokosom i ostavite umotano u hladnjaku nekoliko sati.
Posluživanje:
Zatim narežite roladice i poslužite.
Savjet:
Tijesto mora biti tvrđe i malo ga je teže razvaljati, to je bitno da rolada kasnije zadrži oblik.
0 komentari:
Objavi komentar