ponedjeljak, 29. svibnja 2017.
Home »
» PRAVI DOMAĆI SLADOLED OD SAMO 3 SASTOJKA
PRAVI DOMAĆI SLADOLED OD SAMO 3 SASTOJKA
Svi volimo sladoled,a posebno onaj koji smo sami pripemili.Evo jedan JEDNOSTAVAN recept za takav sladoled!
Sastojci
Jagode
Mlijeko
Secer
Priprema
1.
Oprane jagode staviti u blender,dodati mleko (kolicina mleka zavisi od kolicine jagoda) i 1 ili 2 supene kasike secera.
Sve to izblendajte,gotovu smesu stavite u zamrzivac na 45 do 60 minuta.
TO JE TO NADAM SE DA VAM SE SVIDELO!!!
Related Posts:
KINDER MAXI KING…TORTA SVIH TORTI A da znate kako se jednostavno pravi, odmah bi se bacili na posao.. Sastojci: 8 jaja 200 g šećera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 200 g mlevenih lešnika Fil: kesica šlag krema od čokolade 125 ml m… Read More
7 + 7 + 7 OVAKO SE ZOVE JER SVEGA IDE PO 7 Biskvit: 7 bjelanjaka 7 žlica šećera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 7 žlica oštrog brašna 3 žlice mlake vode Preljev: 1 dl mlijeka malo ruma Krema: 7 žumanjaka 7 žlica šećera 6 žlica oštrog bra… Read More
KROFNE-ŠUPLJE MOJA SVEKRVA IH NAJBOLJE PRAVI. Volim kad sam na godišnjem odmoru kod nje u Makedoniji,a ujutru me probudi miris krofni mmm :)) SASTOJCI: 500 ml mleka 1 kvasac 2 žumanca 3 kašike šećera (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 kašičica s… Read More
Od nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli. Prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se ponudila da me odveze i da upozna moje roditelje. U startu nisam bio oduševljen tom idejom, ali .... Od nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli. Prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se ponudila da me odveze i da upozna moje roditelje. U startu nisam bio oduševljen tom idejom, ali nisam imao izbor… Read More
OŽENIO SAM SE PO DRUGI PUTA A MOJA SADAŠNJA ŽENA IMA 2 KĆERKE IZ PRVOG BRAKA Ozenio sam se po drugi puta,a moja sadasnja zena iz prvog braka ima bliznakinje. I zaista sam ih gledao kao svoje kcerke jer su bile istih godina,ali kako je vrijeme prolazilo one su izrastale u prelijepe cure koje sma onda… Read More
0 komentari:
Objavi komentar