1


2


srijeda, 24. siječnja 2018.

SVI MI ZAVIDE I SVI SU LJUBOMORNI NA MENE...OŽENJEN SAM A SVAKI VIKEND IZLAZIM........  parkingu sam je zgrabio za kosu i toliko potegao da je proplakala od bolova. Molila me da je pustim, ali sam joj tako zategnutu kosu držao sve do našeg naselje. U putu je priznala da je sve vezano za NEOPISIVE BOLOVE slagala. Bilo je već skoro 23 sata kada smo došli u naselje, za kaznu sam je ostavio tačno jedan km daleko od naše kuće i otišao u provod gdje sam već naveliko trabao da budem.

Toliko sam bio ljut na moju suprugu jer mi je nakon 7 godina braka na neki način slagala, da sam je tu veče prevario sa jednom konobaricom koja mi se godinama nabacuje, ali sa kojom nisam ništa do tada imao. Jednostavno za mene je brak svetinja i nisam želio da imam ikakve laži prema mojo suprugi pogotovo ne laž i prevaru te vrste.

Međutim u tom nekom bijesu i sa kojom čašicom alkohola više uradio sam to. Ne kajem se, jer za taj moj postupka direktno je kriva moja supruga i naravno ne planiram tako nešto ponoviti, jer opet kažem brak je za mene svetinja, a i moja supruga mi se iskreno izvinula jer me lagala i rekla da neće više nikada. Sa ženama je lako samo treba znati KAKO… a sve su iste i sve bi da komaduju muževima!

0 komentari:

Objavi komentar