1


2


ponedjeljak, 13. studenoga 2017.

Prošli vikend kod drugarice na rođendanu punoletstva prvi put sam pila alkohol, tacnije bambus. Ja još nemam 18 ali kada su svi i ja sam. Bila sam u baš kratkom miniću i drugaricin tata je cijelo ...






Prošli vikend kod drugarice na rođendanu punoletstva prvi put sam pila alkohol, tacnije bambus. Ja još nemam 18 ali kada su svi i ja sam. Bila sam u baš kratkom miniću i drugaricin tata je cijelo vrijeme koristio svaku priliku da me odmeri pogledom. Obzirom da nikada ranije nisam pila alkohol, secam se da sam otišla do wc-a da povratim, a drugaricin tata se ponudio da mi pomogne.





Kako sam se sagnula da povratim minić mi se podigao, a obzirom da sam ispod imala samo mini crvene tangice odlično se sećam da je on gurnuo prst u… kako da kažem, moju “ribicu” i celo vreme dok sam povraćala ga je gurao i vadio. Bila sam nemoćna, ali nisam mogla kriviti njenog oca, sama sam kriva što sam pila, a muško ko muško svakako ce iskoristiti priliku…. nisam rekla drugarici za to, ne zelim kvariti brak njenih roditelja zbog mog pijanstva… a i ne znam kako bi i ona na to reagovala. Na kraju bio je to samo prst ili barem tako mislim.

0 komentari:

Objavi komentar