1


2


utorak, 6. lipnja 2017.

Prošlo ljeto je bilo jedno od najzanimljivijih u mom životu išao sam na more u Budvu sa drugarom Jovanom, i njegovom sestrom Jasnom. Jasna je bila dvije godina mlađa od nas dvojice, imala je 19 ...

Prošlo ljeto je bilo jedno od najzanimljivijih u mom životu išao sam na more u Budvu sa drugarom Jovanom, i njegovom sestrom Jasnom. Jasna je bila dvije godina mlađa od nas dvojice, imala je 19 godina, ali prelijepa djevojka, jedna od najljepših i najzgodnijih u našem gradu. Svi su se uvijek okretali za njom, duge noge, gu*a top, taman ten, savršena doslovno. Nas dvoje smo uvijek bili dobri, dosta puta skupa izlazili ali nikad nisam pokušavao ništa, iz poštovanja prema mom dobrom drugu. Kada smo stigli, otišli smo do jedne kuće malo dalje od obale, gdje smo imali sobe. U jednu je išla ona, au drugu ja i Ivan. Ja sam se šalio, i govorio ma trebao sam ja ići s njom u sobu, čisto da je čuvam ukrašće je. Sljedećeg dana nakon što smo skoro cijeli dan proveli na plaži, otišli smo kući i spremili se za izlazak u obližnji bar. Nas dvojica smo se brzo spremili i izašli ispred kuće malo na zrak i čekali je dok se ona ne spremi. Kako je to obično kod žena čekali smo je preko sat vremena, a kada se spremila i izašla ispred nas ja sam bio u šoku, bila je ljepša nego ikada, rekao sam, strava kakva riba, brutalna si Jasna, ful. Imala je na sebi kratku svjetlo crvenu haljinu, koja je skroz bila uz tijelo, a njezin crni ten je stvarao prekrasan kontrast i izgledala je božanstveno. Otišli smo u diskoteku i krenula je tura za turom, ja i Ivan smo pili čivas a ona bijelo vino.Kako je vrijeme prolazilo, i kako smo sve više i više alkohola pili, postajali smo sve prisniji i prisniji i zavodljivo igrali. Ivan je negdje poslije ponoći otišao s nekom djevojkom da se prošetaju a ja i Jasna smo ostali sami, popili smo još po jednu turu i odlučili idemo kući. Već je bilo negdje tri u noći, ona se izula i hodala bosa skroz do kuće, smijala se i pjevala sa mnom. Kada smo došli pred kuću, malo smo se utišali i lagano ušli unutra, njena soba je bila lijevo a moja desno, ja sam krenuo u svoju sobu a ona za mnom. Rekao sam joj gdje ćeš bre to, koliko si pijana tvoja soba je tamo, a ona je odgovorila hoću s tobom. Ja sam se samo smijao i zezao je, to se uplašila ne smiješ sama leći da te ušuškam, a ona mi je prišla nježno poljubila i rekla hajde za mnom da me ušuškaš.
Tu sam se potpunio izgubio i krenuo za njom a ona me povuka u svoju sobu, zalupila vrata i tako smo zajedno pali na krevet. Počeli smo se ljubimo, a moje su ruku već počele milovati cijelo njezino tijelo, zadigao sam joj kratku suknjicu, svukao tangice, i krenuo ljubiti leđa i gu**, i stavljati po jedan prst u ri**cu. Bila je nevjerojatno mekana i vla*na, okrenuo sam je na leđa raširio noge i zabio glavu u njenu r**icu i je*ao jezikom. Uvijala se i počela sv**avati, kako to dobro radiš nemoj stajati govorila je u transu. A ja sam poslije deset minuta obrađivanja njene ri*ice, ustao, izvadio pe*is koji je već bio skroz dignut, stavio ga na ulaz od ribice i lagano krenuo ulaziti u nju. Pošto mi je bio veoma veliki, ušao je samo do pola, osjetio sam da je boli, i nisam silio, nego malo po malo, gurao i ona je sve dublje i dublje ulazio u nju. Uskoro već je čitav bio u njoj a ona je ponovno sv**ila uz strašnu viku i bol koji je osjećala od razvaljivanja njene r**ice. Sve sam brže hvata ritam, i gubio kontrolu je*ajući je sve brže i jače, dok u jednom momentu nisam osjetio da svršavam iu posljednjem trenutku ga izvadio i izd**ao po trbuhu. Legao sam kraj nje, i ponovo me je lagano počela ljubiti, i rekla nitko me nije do sad bolje j**ao, uživala sam, kako je samo veliki. Tu noć smo se je*ali još dva puta, jednom u ribicu a jednom u a*al koji je prvi put probala. Brat joj je tek ujutro došao kući jer je i on imao s*x s nekom djevojkom, i zatekao nas zajedno u njezinoj sobi. Međutim nije se ljutio, a ja i ona smo od tada i evo već 9 mjeseci u vezi, i imamo brutalan sex svakodnevno.

0 komentari:

Objavi komentar