1


2


nedjelja, 14. siječnja 2018.

MALA RUSKINJA (5 god.) PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA SVETU! Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)

Image result for MALA RUSKINJA (5 god.) PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA SVETU

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga. Devojčica Anastasija Knjazeva iz Rusije ima samo 5 godina, a već ima više od 350 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram i karijeru manekenke!

Sigurni smo da vam je, dok gledate Anastasijine fotografije, jasno zašto je ceo svet oduševljen lepotom male Ruskinje. Mala Anastasija proglašena je za najlepšu devojčicu na svetu, a to uopšte ne iznenađuje s obzirom na njene nestvarno lepe, plave oči i lice koje mnogi upoređuju sa porcelanskom lutkom i anđelom. Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svetu modelinga.

O njenoj karijeri brine njena majka Ana, koja je najčešće fotografiše i objavljuje fotografije na Instagramu

Rezultat slika za MALA RUSKINJA (5 god.) PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA SVETU! Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)

Rezultat slika za MALA RUSKINJA (5 god.) PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA SVETU! Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)Rezultat slika za MALA RUSKINJA (5 god.) PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA SVETU! Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)Image result for MALA RUSKINJA (5 god.) PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA SVETU

0 komentari:

Objavi komentar