1


2


petak, 12. siječnja 2018.

GABI iz Života na vagi konačno ostvarila svoj veliki san i dugogodišnji cilj… Pogledajte kako izgleda, izraz njenog lica govori sve!Gabrijale Crnjac učesnica prve sezone reality show-a Život na vagi jedna je od rijetkih iz te sezone koja i dalje plijeni pažnju kako hrvatskih medija, tako i medija iz zemalja regije. GABI je svojom dobrotom, iskrenosti i hrabrosti osvojila srca široke publike koji i dalje prate svaki njen korak i svakom njenom napredku i uspjehu se raduju zajedno sa njom. GABI je svoj život promjenila iz korijena učestvovanjem u show-u Život na vagi.

Pored toga što je smršala i što je sve bliže svom cilju od 80 kilograma koji je sebi zacrtala, GABI niže uspjehe i na drugim životnim poljima. Jedana od njenih velikih želja, životna želja na neki način bila joj je da postane vizažistica i taj san joj se konačno i ostvario. Prije par mjeseci smo pisali kako je GABI krenula u školu šminkanja koju ja na njenu veliku sreću i zadovoljstvo uspješno privela kraju.

GABI se ovim novim uspjehom pohvalila na društvenoj mreži, a njeni vjerni obožavaoci nisu štedili kada su komentari i riječi pohvala u pitanju. Izraz lica dovoljno govori sam za sebe… zar ne??? Sve čestitke i od nas…

0 komentari:

Objavi komentar