1


2


srijeda, 1. studenoga 2017.

ZDRAVLJE-SAVJETI ISPROBAJTE, NIJE TEŠKO: Savršen recept soka za mršavljenje svjetskih doktora!






Jedna osoba u danu treba popiti pola litre pripremljenoga napitka. Liječnici savjetuju šalicu napitka prije svakog obroka i jamče pobjedu u bitci s kilogramima.





Liječnici diljem svijeta priznali su blagodati zelenoga čaja. S vremenom je otkrivena kombinacija koja savršeno doprinosi mršavljenju, piše “Portaloko“…

Iako ovaj recept na kapaljku stiže u javnost, donosimo pravi omjer sastojaka koji će vam pomoći u borbi s kilogramima.
Činjenica je da već i jedna šalica zelenoga čaja dnevno ubrzava metabolizam za 12 posto, regulira šećer u krvi i štiti od srčanoga udara i tumora, jača imunitet i utječe na bolje raspoloženje. Ako vam ne odgovara okus zelenoga čaja, ova je receptura prava za vas.

Sastojci:

– 1 litra vode
– 5 vrećica zelenoga čaja
– 1 naranča
– šaka svježe mente






Recept:

U litru prokuhane vode stavite pet vrećica zelenoga čaja. Ostavite ih oko 3 minute pa izvadite i pustite da se tekućina ohladi. Naranču (po mogućnosti neprskanu) izrežite na kriške s bijelim dijelom kore. U veliku teglu s poklopcem ulijte zeleni čaj i dodajte mu naranču i šaku svježe mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći kako bi se sve dobro sjedinilo. Jedna osoba u danu treba popiti pola litre pripremljenoga napitka. Liječnici savjetuju šalicu napitka prije svakog obroka i jamče pobjedu u bitci s kilogramima.

0 komentari:

Objavi komentar