1


2


nedjelja, 12. studenoga 2017.

Kad smo vec krenuli sa ovim temama o cimerima da kažem i ja reč dve.. :D Upoznao sam ga na faxu, prijatelj za ceo život. U sred zime nam rikne tea peć radili smo sklekove i pili rakiju da se ugrejemo. ....





Kad smo vec krenuli sa ovim temama o cimerima da kažem i ja reč dve.. :D Upoznao sam ga na faxu, prijatelj za ceo život. U sred zime nam rikne tea peć radili smo sklekove i pili rakiju da se ugrejemo. Sjebemo pare na alkohol, kladionicu i onda jedemo pokvareni pasulj od pre 5, 6 dana onako kiseo da preživimo 2 dana dok ne stignu paketi sa hranom. Pošto smo živeli u njegovom stanu, kiriju dam njemu a on uzme kupi hranu i piće za nas obojicu, a svojima kaže da više nema cimera.





Dođu nam devojke u posetu, dogovorimo se da jedan drugog cimnemo na telefon da bi je*ali u isto vreme. Žurka kad se pravi plafon otpada. Policija 1000 puta u stan upadala zbog muzike. Terao sam ga na silu da uči. Prepisivao je od mene na faxu. Da nije bilo mene ne bi ni završio fakultet. Sada nekoliko godina kasnije, obojica oženjeni, viđamo se jednom godišnje kad idemo na more i tad spavamo na terasi zajedno a žene unutra. E to je prijateljstvo a ne ovo vaše gde se ne podnosite sa cimerima. Kukate ko pi*ke.

0 komentari:

Objavi komentar