1


2


srijeda, 1. studenoga 2017.

Dugo sam se dvoumila da li da ovu pricu podijelim sa vama, sve se desavalo nakon zavrsetka srednje skole.Oducila sam upisati medicinu u Sarajevu ,iako sam iz Mostara takodjer studentskog grada odlucila sam se za Sarajevo. Moji su bili protiv,ali su na kraju popustili i dozvolili mi da odem na .......




Dugo sam se dvoumila da li da ovu pricu podijelim sa vama, sve se desavalo nakon zavrsetka srednje skole.Oducila sam upisati medicinu u Sarajevu ,iako sam iz Mostara takodjer studentskog grada odlucila sam se za Sarajevo. Moji su bili protiv,ali su na kraju popustili i dozvolili mi da odem na prijemni ispit.Mada se nisam nesto pretjerano nadala da cu uletiti na taj fakulet desilo se cudo.Zove me prijateljica Sandra (koju sam upoznala tog dana na prijemnom i uz kafu razmjenile brojeve) sa velikom radoscu rekla je “Majo primljene smo u redovne studente” .Dani su prolazili , a u meni se javljala tuga sto moram napusiti rodni grad.Svakodnevno sam razmjenivala poruke sa svojom novom prijateljicom Sadrom (iz Doboja).Samom cinjenicom da smo upale’ u redovne studente podrazumjevalo se da cemo morati presteliti se u Sarajevo , pa smo dosle na ideju da bi mogle zajedno zivjeti.Nakon odredjenog vremena odlucile smo da odemo za Sarajevu 1 septembra da potrazimo stan.Konacno smo se srele ,imale smo vec par brojeva za stanove koje smo pronasli na netu. No cinilo se da taj dan nemamo bas srece.Gazde su nam pokazivale stanove pokusavajuci hvaliti ih maksimalno ali se nama nije svidio ni jedan ,sto zbog starog namjestaja,sto zbog lokacija itd.. Tako setajuci i razmisljajuci Sandra i ja samo sjele u jedan park u blizini stanova koje smo obilazile. Komentarisale smo ono sto smo vidjeli i kako su gazde stanova to predstavljale nama.
Na jednom u pricu se ubacio se matori koji je imao preko 50 banki.Ne pretretjerano visok , sa sjednom kosom,ali sa ogromnim ramenima:”Djevojke odakle ste”,Sandra je rekla “Doboj”, a ja “Mostar”.”Fino” rece starac, pa nastavi “imate problem oko pronalaska stana ,ako zelite mozete pogledati moj” jer kako rece studenti sto su bili kod njega pronasli novi stan. Gledale smo jedna i drugu dok je matori sutio.Rekle smo pa moze nemamo sta izgubiti.







On se nasmijao i krenule smo prema njegovom automobilu koji je zaista bio dobar ,vjerovatno je matori bogatas pomislila sam.Kada smo stigli u stan moje pretpostavke su se ispostavile tacnim.Stan je bio preljep,sa novim namjestajem,5 min od naseg fakulteta ,sa novim wc.Sandra i ja smo bile zadovoljne onim sto smo vidjele.Usljedilo je najteze pitanje koje je postavila Sandra “kolika ce biti stanarina” gospodine pa zastala..”Gospodin Zoran “rekao je on ,drago mi je bio je pristojan. Nas to toliko nije bas zanimalo cekale smo odgovor.Rekao je lako cemo za novac , pa se zagledao u mene cudnim pogledom.Ja sam bila prilicno zgodna djevojka ,visoka 168cm,crna kosa, grudi ne bas velike dvojka, okrugla i velika guza.Osjetila sam njegov pogled na meni ,ali me nije uznemirilo ,jer sam taj dan u autubusu prilikom putovanja imala par pogleda na sebi od starijih muskaraca ,vjerovatno zbog moje kratke crne haljine.Sandra je bila prva bomba moram priznati da sam gledala u njene grudi i bila zaprepastena njenom velicinom.Nakon njegovog odogovora nastala je tisina,nismo znale kako se ponasati dalje u pregovorima,ali smo predlozile.Predlozile smo da nasa stanarina bude 300KM sto je prilicno jeftino.Zoran se na kratko zamislio ii rekao “pa dobro djevojke moze ” ii pitao je jos kada nas moze ocekivati na sto smo mi potvrdile krajem Semptembra. Sjele smo ponovo sa njim u auto da nas odvuce na autobusku stanicu.Tijekom voznje osjecala sam se nelagodno u njegovoj blizini ,zbog onog cudnog pogleda kada smo ga pitale za iznos stanarine.Stigla sam kuci i vise me nije bilo briga za gazdu stana ,bilo mi je drago sto smo pornasle tako dobar ,a jefin stan. Stigao je konacno i taj dan kada sam krenula za Sarajevo tata me je odvukao ,kada smo stigli Sandra je vec bila u Sarajevu odlucile smo pozvati gazdu Zorana.Stigao je upoznao se sa mojim ocem ,dao nam kljuceve od stana i pozelio srecu na fakultetu. Uskoro je pocela studentska godina ,predavanja ,vjezbe i sve ostalo ,ja sam se lagano navikavala na studentski zivot. Oko stana nije bilo nikakvih problema Sandra i ja smo se dobro slagale,mada sam joj malo zamjerovala sto je cesto u gradu,a sa gazdom Zoranom nije bilo problema.Placale smo stanarinu u toku mjeseca nije bitno kada uvijek u nekim kaficima gdje je on cesto pio kafu sa svojim drustovom. Prva tri-cetri mjeseca su prosla bez ikakvih problema. Stigao je januar , pripreme ispita i najtezi period.Stigla sam sa faksa, skinula jaknu ,a na sebi sam imala majicu ,farmerice ,crne najlonke jer je vec zima u Sarajvu uveliko vladala.Odmah po dolasku u stan ostisla sam u sobu i pocela uciti.








Kada sam vec mislila napraviti prvu pauzu zauclo se zvono na vratima.Mislila sam to je Sandra super dosla je iz grada popit cemo kafu pa dalje,ona je obicno po cijeli dan bila u gradu.Bez gledanja na spijunku’ otvorila sam vrata,kad tamo gazda Zoran. Malo sam se iznenadila ali ubrzo ga pozdravila “Dobar dan Zorane” ,”dobar dan” odgovorio je sa osmjehom i rekao da mu je cudno kako se nismo javile da platimo stanarinu aa to je vec bio 20 u mjesecu.Bila sam zbunjena direktnim pitanjem , ali sva ta priprema ispita tako da sam zaboravila na stanarinu. Pozvala sam ga u stan i rekla mu da me saceka u dnevnoj, dok ja odem po novcanik u sobu.Prilikom prolaska kroz hodnik osjetila sam kako je na kratko zastao i pogledao u mom smjeru jos uvijek sam bila u farmericama koje su dobro oslikavale moju guzu , pa sam cula kako zatvara vrata dnevne.Usala sam u sobu uzela torbu i izvadila novcanik ,kad ono sranje imam svega 60KM , blam me hvatao , kako da kazem da nemam dovoljno sada tu novca.Gazda Zoran je razumljiv covjek mogu sutra odnjeti pomisila sam se i vratila se u dnevnu. Sjela sam u fotelju , a preko puta mene je bio Zoran,Nisam znala kako da kazem pocela sam zamuckivati i on je shvatio da trenutno nemam novca kod sebe. Malo je promjenio izraz lica i rekako kako je on i suvise korektan kada je dopustio da mi odredimo visinu stanarine.Osjetila sam da se uznemirio.Rekla sam sutra cu doci sa Sandrom i donjeti..na sto me on prekide i rece briga me za Sandru,Bilo mi je cudno zasto je to rekao,vec sam pocrvenjela od blama i on je to primjetio.Ustao je i dosao do fotelje i rekao mi kako nije strasno to sto nemam trenutno novca kod sebe i naslonu se na moje rame uz smjesak.Rekao je “hajde da ti oprostim ovaj mjesec kompletan iznos stanarine ” tj samo moj dio (150KM) .Bilo mi je cudno ali sam rekla”ako mozete bilo bi mi super, tezak je zivot studenta”. “Mogu ,mogu ” dobacio je “ali moras nesto uraditi za mene”.Odgovorila sam iznednadjeno “sta?”.Nije nista rekao vec je svoju ruku sa mog ramena spustio na moju lijevu sisu.Osjecaj je bio grozan sta taj matori od 50+ god pokusava uraditi.Ja sam pokusala ustati i oduprijeti se na sto je on reagovao i cvrsto me vatio u fotelju. Rekao je da se smirim i da se moze platiti i na drugi nacin stanarina.Bila mi je grozna pomisao na te njegove rijeci , ali vidjevsi kako u njegovim hlacama “raste” odusevljenje sto pokusava ucijeniti djevojku od 19 godina, osjetila sam cudne vibracije.Vise se nisam pomjerala cekla sam sljedeci njegov korak.
Konacno , svukao je hlace aa moju glavu povukao prema njegovim bijelim boksericama u kojima je ocigledo bila spremna kurcina za lasiranje. Rekla sam “Ne” On se samo nasmijao ii pred ocimam mi je vec izletio ku**c od 20cm.Oci su mi se ukocile zar je moguce da ovako mator covjek ima dobru ere*ciju izgledao je tako tvrd i jak.Zabacio mi je pramen kose nazad i rekao “hajde sta cekas” .Znala sam da mi nema spasa stavila sam svoju ruku i privukla ga usnama.i polako otvarala usta.To sam radila samo jednom svom bivsem i to je maksimalno koliko sam ja isla daleko. On je vec bio spreman za odlazak, aa meni je niz bradu tekao miks njegove s**eme i pljuvacke.

0 komentari:

Objavi komentar