1


2


ponedjeljak, 30. listopada 2017.

Imala sam lijepo djetinstvo, živjela sam sama s majkom, otac nas je napustio dok sam još bila beba. Majka mi je pružila sve i obezbjedila mi lijep, miran život… Sve do puberteta. Kada su počele grudi .....






Imala sam lijepo djetinstvo, živjela sam sama s majkom, otac nas je napustio dok sam još bila beba. Majka mi je pružila sve i obezbjedila mi lijep, miran život… Sve do puberteta. Kada su počele grudi da mi rastu, svakog dana me je povijala gazom da se, kojim slučajem, ne naziru grudi. Haljine, suknje, bermude i ostalo. mi je zabranila.





Kad sam dobila prvu menstruaciju, nije htjela da mi kupi uloške, pa me tako krvavu poslala pravo u skolu. Majka je vremenom postala psihopata, Čudno je to, voljela me je dok sam bila dijete, poslije toga život s njom je postao haos, nepodnošljiv. Batine, batine i samo batine, večito urlanje i zabrane. Želela je da ostanem dete, da se nikada ne razvijem, da nikad ne porastem. Sa 16 sam pronašla oca i trenutno živim s njim. A traume su tu. Plašim se da me ne pronađe.

0 komentari:

Objavi komentar