1


2


petak, 13. listopada 2017.

EVO šta muškarci ZAISTA primete kada prvi put imate SEKS
Muškarci su se konačno izjasnili šta je to što im prvo privuče pažnju kod nove devojke u krevetu. Odgovori su i više nego interesantni.

Žene često previše razmišljaju

Ako ste od onih koje se za prvi seks sa novim dečkom spremaju duže nego za intervju za posao - niste same. Prema jednoj studiji utvrđeno je da nam za to u proseku treba šest sati. I, pre nego što kažete da je to ludost, pomislite samo na to koliko vremena utrošite na - pedikir, manikir, depilaciju, sređivanje kose, biranje donjeg veša, OBLAČENJE... O, da, spisak je veoma dug i sada onih šest sati uopšte ne zvuči neverovatno, zar ne?

Ništa nije privlačnije od seksi pogleda

No, kada su čitaoce magazina "Men's Health" pitali šta prvo primete na novoj devojci u krevetu, njihovi odgovori nisu imali veze sa onime što mi mislimo.

SAMOPOUZDANJE

Ozbiljno, samouverenost u krevetu je prva stvar koja će im privući pažnju kada se skinete. Njih donji veš ne zanima, niti to da li ste se izdepilirale. Oni su fokusirani na to koliko ste opuštene i da li ste sigurne u sebe.
POKRETI

Muškarci vole kada žena preuzme inicijativu u krevetu, pogotovo ako ima seksi i ženstvene pokrete. Savršeno ponašanje važnije je od savršenog izgleda u ovom slučaju.


One igraju veliku ulogu u seksu. Nema ništa privlačnije od seksi pogleda, jer u njima se vidi svo uživanje.

(womenshealthmag.com)

0 komentari:

Objavi komentar