1


2


utorak, 6. lipnja 2017.

Smislila je "dijetu za savršenu zadnjicu": Njeni rezultati OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA





Kada je krenula na fakultet, Ebi je imala oko 10 kilograma manje nego što je to zdravo za njenu visinu i borila se sa anoreksijom i bulimijom. Veza joj se raspadala, plašila se fakulteta, i na sve to saznala je da joj otac boluje od raka.

Transformacija je zadivila sve koji je prate
TRANSFORMACIJA JE ZADIVILA SVE KOJI JE PRATE FOTO: INSTAGRAM
- Hrana je bila jedini aspekt života koji sam mogla da kontrolišem - objašnjava ona. Unosila je svega 900 kalorija dnevno i opsesivno je radila na dodatnom smanjenju kilaže. Sa paleo dijete prešla je na vegansku pa na sirovu vegansku ishranu.






- Uglavnom bih za doručak popila smuti od povrća a tokom dana bih grickala sirovo povrća - kaže ona i dodaje da je često bila na ivici nesvesti.

Onda je 2013. godine posumnjala da je dečko vara, a saznala da njenom ocu nema spasa. I tada je rešila da mora da pomogne sebi.

- Bilo mi je muka od toga što sam stalno izigravala žrtvu. Zato sam unajmila nutricionistu i trenera - kaže ona. Polako se pela na 2.000 kalorija dnevno.


Uspeh se pokazao brzo, a plan ishrane bio joj je potpuno promenjen.

- Tipično pojedem oko četiri obroka. Počinjem sa kajganom, malo ćuretine i povrćem. Za užinu jedem jabuku ili šargarepu. Drugi obrok je ovsena kaša sa malo čokolade, belanca, mleko od badema u koje dodam kakao i steviju. Potom za treći obrok pojedem neko povrće, recimo tikvice, mleveno meso od ćuretine, povrće i sos od sira koji pravim od bademovog mleka i sira. Na kraju ide "sladoled" koji pravim od proteinskog praha, banane, bademovog mleka i leda - kaže ova devojka.






A onda je pored teretane počela i da diže tegove. Toga se uvek plašila jer je mislila da će od toga postati deblja, a umesto toga, zadnjica joj se transformisala a telo je poprimilo figuru peščanog sata.


Njen uspeh su prepoznali na Instagramu, pa sada tamo ima stotine hiljada pratilaca i zarađuje kao fitnes guru.

0 komentari:

Objavi komentar