1


2


ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

Imam 21 godinu i zaljubila sam se u profesora sa fakulteta koji po zakonu moze otac da mi bude. Ne znam kako mi se to desilo, ali sam odjednom shvatila da imam baš čudan osećaj kad ga vidim i bude mi drago. Redovno vežbam na velikom ....





Imam 21 godinu i zaljubila sam se u profesora sa fakulteta koji po zakonu moze otac da mi bude. Ne znam kako mi se to desilo, ali sam odjednom shvatila da imam baš čudan osećaj kad ga vidim i bude mi drago. Redovno vežbam na velikom školskom terenu koji vodi putem do stanice gde on prolazi, Tog dana vežbala sam trbušnjake i on je prolazio, kada sam ga videla ubrzala sam temo vežbanja, stao je kod kapije i gledao, promenila sam vežbu, radila sam vežbu za brazilsku zadnjicu, onda sam videla da mi se približava znala sam da će ga privući moja zadnjica, završila sam sa vežbom i sela na klupi da odmorim, došao je i seo pored mene rekao da vredno vežbam na svom telu gućnula sam vodu iz flašice, on je stavio ruku preko moje noge i rekao da imam dobre zategnute noge zahvalila sam se na kompliment on je ustao i rekao da more da ide.




 Bila sam razočarana iskreno očekivala sam poljubac ili nešto više. 🙁 Nikad me nisu previše privlačili stariji muškarci, a pritom on izgleda prosečno,oblači se, po meni, staromodno. Znam da nije oženjen. Ispiti su mi prošli, a ja jedva čekam da ga opet vidim, i jedva se pokušavam skoncentrisati na učenje. Znam i da ovo nije neka opsesija, jer mi se isto dešavalo pre i prođe me za 2 dana, ali ovo već dugo traje.

0 komentari:

Objavi komentar